OM XPLOR 360

Vi har forståelse for at tiderne skifter – og det går hurtigt. Alle organisationer har behov for at udnytte de muligheder digitalisering tilbyder, hvilket samfundets udfordringer i forbindelse med Covid-19 har understreget. Digitalisering er ikke kun værdifuldt under Covid-19 – det fortsætter med at skabe værdi for organisationer i fremtiden.

Vores fokus er derfor at hjælpe virksomheder, skoler og andre organisationer med at vise deres showrooms, lokationer og faciliteter. Alle vores samarbejdspartnere er samlet på vores interaktive Danmarkskort, hvor besøgende kan gå på opdagelse i vores samarbejdspartneres 3D tours. De samarbejdspartnere vi har produceret en virtuel tour til, får buddet om at komme med på kortet – det er ikke et krav, men en mulighed for yderligere eksponering – kvit og frit. Kortet og de virtuelle tours, som besøgende kan tilgå, er lavet så alle kan være med. Det er simpelt og intuitivt at benytte. Prøv selv!

Læs mere

 

Hvad er en virtuel tour – og hvordan bruger jeg det?

Virtuel tour

En virtuel tour er en digital kopi af jeres fysiske lokation i 1:1 (en digital twin). Det vil sige, at når vi har lavet en virtuel tour for jer, så vil den bygning, eller det rum, i ønsker at fremvise kunne tilgås online og besøgende og interesserede vil kunne vandre rundt i de områder, som I ønsker at fremvise.

Dette hjælper besøgende med at blive fortrolige med jeres lokation og faciliteter – de kan på besøge dem uanset hvor de er i verden og hvilket tidspunkt de ønsker. Derudover kan der integreres yderligere information i de virtuelle tours. Eksempelvis kunne dette være informationer omkring produkter, videocontent og links til eksterne sider. Den virtuelle tour er browserbaseret og kan ses både via mobil, computer, tablet og endda i VR-headsets.

Læs mere

Værdien ved en virtuel tour

1. TILLID

Tillid skabes ved at vi kender hinanden og lærer mere om hinanden. En virtuel tour (eller 3D tour) kan være det første skridt i, at to parter møder hinanden og ser hinanden an. Eksempelvis har Ranum Efterskole (se casen nedenfor) ikke har haft mulighed for fremvisninger til fremtidige studerende via traditionelle fysiske besøg. Udfordringen lå i at eleverne og forældrene ikke kunne se, hvor de studerende skulle tilbringe deres næste år af deres liv – og ikke kunne finde tryghed i et besøg.

Via en virtuel tour har Ranum Efterskole præsenteret skolen for både danske og internationale studerende, som har givet dem et godt indblik i stedet. Efterfølgende har de fremtidige studerende sammen med deres forældre kunne vandre rundt i alle Ranums lokaler og se faciliteterne an på egen hånd.

Læs mere

2. SEO-optimering

En virtuel tour er et værktøj, som vil øge din virksomheds rangering ved søgemaskiner. En virtuel tour er let tilgængelig, let at forstå og engagerende. Den hjælper med at fange de besøgendes opmærksomhed og kan skabe et bånd mellem den besøgende og virksomheden, som kan lede til et højere engagement fra den besøgende.

En virtuel tour er dobbelt så effektiv som almene visuelle virkemidler såsom videoer eller billeder fordi den skaber større interaktion.

Kombineret resulterer dette i, at afvisningsraten reduceres signifikant og brugernes tid på siden øges markant, hvilket får hjemmesiden til at blive rated som mere relevant og dermed øger hjemmesidens rangering ved søgemaskinerne.

Læs mere

3. Virtuelle tours og SoMe

I forhold til, at bruge virtuelle tours på sociale medier kan man både indlejre den virtuelle tour direkte på sine sociale medier. Vi kan også lave en 3D video tour til jer, der showcaser jeres virtuelle tour og hjælper med, at trække folk videre ind på jeres sider – hvilket fordrer et fysiske besøg.

Virtuelle tours - ekstra features

3D Plantegning

Når vi har lavet jeres virtuelle tour, kan vi også lave en 3D plantegning jeres lokaler. Denne inkluderer perspektiver, der gør det lettere at forstå størrelse og layout af lokalerne. Det er specielt vigtigt, når besøgende skal på tur i større bygninger med flere etager. Her giver 3D plantegningen en bedre forståelse for, hvor man befinder sig, og hvor stort det enkelte lokale er. Dermed farer de besøgende ikke vild i bygningen og vil altid kunne finde rundt.

Dollhouse view

Med dollhouse view featuren er det muligt at se ens bygning som et dukkehus. Her ser man det hele udefra og kan rotere 3D modellen rundt, zoome ind og ud, og klikke sig ind på præcise steder i bygningen, hvor man ønsker at stå i den virtuelle tour. Denne feature skaber et overblik af bygningen og er sjovt og engagerende for besøgende, at benytte.

Integrerede værktøjer

For at gøre den virtuelle tour endnu mere interaktiv er der også mulighed for, at indlejre videoer, links til eksterne hjemmesider, lyd, tekst, billeder mm. Inde i selve touren. Du kan eksempelvis bruge lyd-delen til at lave en guidet tour gennem dine bygninger. Dette kan skabe stærk værdi for eksempelvis museer eller gallerier, men også virksomheder, der ønsker at få fortalt de vigtige selling points eller stærke historier omkring deres produkter.

For at benytte video, billeder eller lyd i den virtuelle tour skal filen være hostet hos en tredjepart eller på jeres egen hjemmeside. De fleste løsninger understøttes – vi altid klar til at hjælpe jer med, at finde den rigtige løsning til hosting for jer.

Læs mere

© 2021, XPLOR 360 All Rights Reserved.
Part of the XPLOR XR Network

Stadig interesseret?

Få et uforpligtende møde om mulighederne med en virtuel tour

NU DET PÅSKE,
Spar penge på virtuelle tours!

Bestil inden d. 05/04-21 og få 5% rabat på scan